Om

  Vores historie

Velkommen i Køng Gårdbutik, som har et bredt udvalg af smukke blomster i potter, ampler, grønne planter, sammenplantninger, skjulere, brugskunst, stikpynt samt meget mere.

I Køng gårdbutik bestræber vi os på at være stedet, du gerne vil besøge uden absolut at have besluttet dig for at skulle købe noget med hjem.

Vi ønsker vores kunder skal kunne gå og nyde området, få inspiration til krukker, haven, hjemmet eller værtindegaven.  Det skal være en dejlig oplevelse blot at komme på besøg  hos os.


Da vi i foråret 2013 overtog  gartneriet, var det ikke ment til privatsalg. Der blev produceret store mængder roser og meget arbejde skulle til, for at gøre det til en butik. Siden hen er Køng Gårdbutik blomstret op og blevet en smuk oase, takket være de lokale, der har taget godt imod os og flittigt besøgt butikken.


Da vi ønsker at støtte de danske gartnerier (og et nationalt samarbejde), vil du primært finde et bredt udvalg af dansk produceret sommerblomster og planter i butikken. Det betyder at de fleste af vores stauder er opvokset og tilpasset vores klima, og derfor har en større chance for at gro sig flotte igennem sommeren og for at overleve år efter år. Vi ønsker ikke at konkurrere med supermarkederne om pris, men satser kvalitet og oplevelser. Nye forsyninger af varer ankommer hyppigt til butikken, så vi kan imødekomme kunders efterspørgsel på specifikke blomster m.m., men også for hele tiden at have et rigt og spændende sortiment.


Vi arbejder ikke på at blive størst, men på at give dig som kunde en oplevelse, når du besøger Køng Gårdbutik. Desuden vil vi sælge  friskopgravede kartofler, nyplukkede jordbær, ærter, kirsebær og anden frugt og grønt, når sæsonen er for det.


Vi har i forvejen udvidet meget hurtigere end vi turde håbe på. Nu har vi taget 2 drivhuse mere i brug - og bland andet købt store mængder krukker hjem, for at følge med den store efterspørgsel.  En anden udvidelse af sortiment, er vores lille blomster-café, hvor man kan nyde en kop kaffe eller købe en is.


Hold også øje med de lokale aktiviteter, som vi afholder eller deltager i, hen over sommeren. Du kan holde dig opdateret her på hjemmesiden, eller blive ven med os på Facebook.

Artikler i pressen

  HUSK!

  • Vi udsteder også gavekort

Besøg os:

Åbningstider:


I januar måned har vi lukket.Du er altid velkommen til at ringe til os på 40 86 77 30 :-) 


Køng Gårdbutik

Bankevejen 1

4750 Lundby


Tlf. 40867730


mail:  info@koeng-gaardbutik.dk